Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@13:46:01 GMT

شناسایی اموال جدید در پرونده نگین غرب

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۷۷۲۸۶

شناسایی اموال جدید در پرونده نگین غرب

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران در خصوص آخرین وضعیت پرونده نگین غرب اظهار کرد: از مجموع 15 هزار نفر مال باخته با 9 هزار و 500 نفر از افراد این پرونده تسویه حساب شده است.
 
وی با اشاره به اینکه قوه قضاییه به طور جدی در راستای احقاق حقوق عامه گام برمی‌دارد، ادامه داد: تا به امروز اکثریت طرف‌های پرونده  یا واحد ساختمانی یا بر اساس جداول تنظیمی وجه نقد دریافت کرده‌اند در واقع به طور مستمر رسیدگی به این پرونده انجام و حکم نیز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: در حال حاضر اموال جدیدی شناسایی شده است که با توجه به وضعیت بازار باید طبق بررسی‌های جدید فروخته و به وجوه نقد تبدیل شود که در نهایت بر اساس سهم هر  فرد به آن‌ها تقسیم شود.
تعیین تکلیف پرونده نگین غرب تا پایان سال
 
وی افزود: برخی اموال متهمان این پرونده با تأخیر شناسایی شد، چرا که آن‌ها سعی در مخفی کردن اموال خود داشتند و این موضوع باعث شد تا تلاش‌های زیادی برای شناسایی  اموال صورت گیرد.
 
اسماعیلی بیان کرد: امیدواریم هر چه سریعتر اموال به صاحبان آن برگردد، البته می‌توان احتمال داد که این پرونده تا پایان سال تعیین تکلیف شود.
برخورد با فسادهای کلان اقتصادی
 
همچنین رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی در جامعه نیز گفت: دستگاه قضایی به  حکم وظیفه شرعی و قانونی با عناصر فاسد و  اخلالگر در عرصه اقتصادی قاطعانه برخورد می کند.
 
اسماعیلی بیان کرد: خوشبختانه در دوره اخیر مصداق‌های بارزی از مبارزه با فساد خصوصا فساده‌های کلان‌ را در قوه قضاییه شاهد بودیم.
تشکیل کارگروه کاهش طلاق در دادگستری تهران
 
در ادامه رئیس کل دادگستری استان تهران در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص تشکیل کارگروه کاهش طلاق و برنامه‌های دادگستری تهران در این راستا گفت: در خصوص پرونده‌های طلاق و کاهش آن در این زمینه سعی کردیم با استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره بهزیستی و مشاوران مراکز مشاوران قوه قضاییه و ارجاع و معرفی تقاضاهای طلاق اعم از طلاق توافقی به این مراکز در راستای کاهش طلاق گام برداریم.
 
وی افزود: در واقع افرادی که در حوزه مشاوره و روانشناسی تخصصی دارند، باید تلاش کنند که این قبیل متقاضیان را از طلاق منصرف کنند تا ان‌شاءالله با بهره‌گیری از مراکز مشاوره آمار طلاق کاهش یابد.
 
اسماعیلی افزود: سعی داریم قبل از آن که پرونده‌های طلاق از  جمله طلاق توافقی مسیر قضایی خود را طی کند و دادگاه وارد امر دادرسی شود از مشاوران و روانشناسان این حوزه استفاده کنیم و زوجینی که دچار اختلاف شدند نزد این کارشناسان و مراکز مشاوره معرفی و از امر طلاق منصرف شوند.
 
رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: در حال حاضر با توجه دغدغه‌های رهبر انقلاب در مورد مسائل  خانواده و طلاق، پیرامون پرونده‌‌های خانواده کار‌گروهی ویژه طلاق به خصوص طلاق توافقی در دادگستری استان تهران با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم این دادگستری تشکیل شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شناسایی اموال پرونده نگین غرب دادگستری استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی ایلام ، با اشاره به اینکه بیش از ۱۴هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است،گفت:بیش از ۷۸ درصد از پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس ایلام منجر به مصالحه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت:مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرائم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های موثری برداشته و قطعا با پای کار آمدن سازمان های حمایتی و دخیل در حوزه آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی ورود کرد.

وی اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران ومددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تعداد11 هزار و 289 پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 78 درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است،اظهار کرد: ایجاد مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه اندازی شده اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد:هر قدر بتوان با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی راحل و فصل کرد به همان میزان بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، همشهریان عزیز می توانند با شماره گیری شماره 096580 ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره مند شوند.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری